Tko smo mi?

Poduzeće GA MA TEAM d.o.o. za proizvodnju, trgovinu, usluge osnovano je 21. 01. 1994. god. od strane Božice Detelj i Antuna Detelja. Društvo je osnovano iz želje za pokretanjem posla koji je u to vrijeme bio velik izazov – znanje o aluminijskoj i PVC stolariji se najviše usvajalo na konkretnom objektu i gotovo isključivo iz prakse. S vremenom se učilo kroz razne specijalizirane sajmove i prezentacije pa danas u izradi i montaži primjenjujemo tehnologiju koja je u trendu i koristimo najkvalitetnije materijale. Umjesto serijske, odlučili smo se za pojedinačnu proizvodnju jer se lako i brzo možemo prilagoditi zahtjevima svakog kupca. Rado ćemo Vam predložiti najbolji izbor stolarije za Vaš privatni, ili poslovni objekt i odraditi posao krajnje profesionalno. Svakodnevno suočavanje s novim izazovima naš je pokretač, a pronalazak najboljeg rješenja za svakog naručitelja naših radova glavna misao vodilja.

Naše glavne djelatnosti su:

 

aluminijska bravarija
metalne konstrukcije
PVC i ALU stolarija (prozori i vrata)
klizne i harmo stijene
zimski vrtovi
ALU fasade
spušteni stropovi
pregradne stijene sterilnih prostora
server sobe
ostalo...

 


 

Misija

Naša misija kao proizvođaču kvalitetne i moderne PVC i ALU stolarije je ostati i dalje vaš poželjan izbor. Uz brzu izradu nudimo i pristupačne cijene proizvoda.

Vizija

Pružati kvalitetnu i brzu uslugu temeljenu na znanju, iskustvu i modernoj tehnologiji. Educirati mlade i stručne ljude koji će sudjelovati u razvoju tvrtke.

Priznanja

Brojna priznanja i pohvale naših zadovoljnih kupaca, naše je najveće zadovoljstvo i motivacija za rad i daljnje napredovanje.

Kvaliteta

ISO certifikati koje posjedujemo garantiraju kvalitetu izrade. Educiramo naš tim kako bi pratili svjetske trendove i zahtjeve.

Pouzdanost

Zatražite ponudu i postanite naš kupac. Više stotina klijenata iza nas mogu potvrditi našu kompetentnost, kvalitetu i sigurnost izrade.

Karijera

Želite li raditi u mladom timu? Napredovati u karijeri? Ako vas zanima PVC i ALU stolarija pošaljite nam molbu i životopis.

 


 

Direktor

Antun Detelj

Podravska 10, 40328 Donja Dubrava
098 241 294

Pojedinosti

Naziv: GA MA TEAM d.o.o.
Adresa: Podravska 10,
40328, Donja Dubrava
Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge

Detalji:

Država osnivanja: Republika Hrvatska
OIB: 64235470666
VAT ID: 6464235470666
Registarsko tijelo: Trgovački sud u Varaždinu
MBS: 70028361
MB: 0581763
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna
NKD: 2599
Članovi društva: Antun Detelj - član društva
Božica Detelj - član društva
Osoba ovlaštena za zastupanje: Antun Detelj - direktor, zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Vlasništvo: 100% domaće
Veličina poduzetnika: mali poduzetnik