+385 42 676 166 ga-ma-team@vz.t-com.hr

Tvrtka GA MA TEAM d.o.o. sa više desetljeća iskustva svojeg stručnog osoblja, specijalizirana je za proizvodnju i montažu ALU PROIZVODA, PVC PROIZVODA, i STAKLENIH FASADA, u skladu sa željama i zamislima investitora, a u cilju ispunjenja najzahjevnijih potreba svojih klijenata.

Nudimo Vam široku paletu PVC i ALU proizvoda. Proizvodni program naše tvrtke odlikuje se kvalitetom, uštedom energije i vrhunskom izradom. Sve navedene proizvode izrađujemo u veličinama i bojama po Vašem izboru, a izrađeni su od visoko kvalitetnih PVC i aluminijskih profila najpoznatijih svjetskih proizvođača.

PVC profili konstantno potvrđuju svoju kvalitetu već više od 50 godina. Velika prednost PVC profila je u njihovoj jednostavnosti čišćenja i održavanja, kvaliteti brtvila, dugotrajnosti metalnih elemenata i cijelog mehanizma.

PVC stolarija je dugovječna, funkcionalna u pogledu osnovnih zahtjeva koje mora ispunjavati, nezahtjevna u pogledu održavanja, estetski dotjerana i ekonomična. Bilo da trebate PVC prozore, vrata, klizne PVC stijene, rolete ili grilje, stojimo Vam na usluzi.

Kada je potrebna lagana konstrukcija i kada je riječ o ostakljivanju većih površina, čvrstoća i postojanost, ALUMINIJSKA STOLARIJA postavlja se na prvo mjesto. Aluminijska stolarija odličan je izbor za izradu zimskih vrtova. Kod aluminija možete očekivati samo savršenstvo, visoke izolacijske sposobnosti i visoki stupanj završne obrade. Nekoliko različitih boja, uz jasne i oštre linije, svakom objektu dati će potrebnu dozu luksuza s naznakom na moderno.

Moderni sistem fasada, najčešće korišten na ekskluzivnim stambenim i poslovnim objektima, su STAKLENE FASADE. U kombinaciji sa aluminijskim panelima i nosivom strukturom pružaju arhitektima ogromne mogućnosti za kreativno oblikovanje. Nude estetsku raznovrsnost i funkcionalnu učinkovitost. Stakleni paneli bez okvira imaju nosače povezane na stražnjoj strani, da se sakrije sistem i skrati vrijeme instalacije. Često se koristi jednaka potkonstrukcija za staklene i aluminijske panele čime se omogućuje kombinirano oblaganje fasade.

Osnovna djelatnost tvrtke je:

  • aluminijska bravarija
  • ALU fasade
  • staklene fasade
  • metalne konstrukcije
  • PVC i ALU stolarija (prozori i vrata)
  • klizne i harmo stijene
  • zimski vrtovi

Obratite nam se s punim povjerenjem!

Vaš team – GA MA TEAM d.o.o.